Zotërimi i një jahti është tashmë një privilegj që pakkush mund ta përballojë, por Giorgio Armani e çoi jahtin e tij të ëndrrave në një nivel tjetër duke e projektuar vetë. Superjahti i miliarderit, i quajtur 'Main', mori 30 muaj për t'u përfunduar dhe u bë së bashku me kompaninë e ndërtimit 'Codecasa' në 2008.

Armani projektoi jahtin 65 metra në ngjyrë jeshile të errët për të kamufluar anijen në det. Ai mund të akomodojë deri në 12 persona në 7 kabinat e tij, përveç pritjes së 14 anëtarëve të ekuipazhit. Mysafirët në bord mund të shijojnë jo vetëm një skemë unike ngjyrash, por edhe një kinema, palestër dhe pishinë.

Dyert dhe dritaret janë projektuar nga vetë Armani për të garantuar një pamje panoramike. Dhe në fakt, stili minimalist i jahtit është arritur me mobiljet e krijuara nga marka italiane Armani.

Panele të përbëra nga materiale të çmuara dhe një kabinet i rrallë i vjetër japonez përbëjnë kabinën e varkës—një nga pjesët që i pëlqen më shumë pronarit dhe krijuesit të saj. 'Main' zëvendëson anijen e vjetër të Armani, 'Mariù'.