Sipas të dhënave nga ‘Agjencia Europiane e Statistikave’ kryqëzuar me ato të ‘INSTAT’ femra shqiptare punojnë rreth 6 orë më shumë në javë se europianet.

Nisur nga kjo ne zgjodhëm që këtë artikull t'ja dedikojmë vajzave dhe grave që punojnë më shumë se 8 orë në ditë.

Kur ke një ditë të ngarkuar dhe 'një mal' me përgjegjësi patjetër që duhen lehtësime teknologjike për t'i thjeshtëzuar paksa gjërat.

Në lidhje me këtë ne do të sugjerojmë 3 aksesorë që i duhen çdo vajze që është workalcoholic, nga Tr3bit Store, dyqani ynë i preferuar për blerje High Tech.

Në çdo blerje, në Tr3bit Store, me kodin 'Revista Class' ju përfitoni më shumë ulje në çdo produkt ose aksesorë dhuratë.

Iphone 15 Pro Max

Një ditë e gjatë në punë ka nevojë për një Iphone që mund të mbajë bateri gjatë dhe të ketë kapacitetin më të mirë në mbajtjen e programeve.

Në tr3bit ju gjeni garancinë e produkteve të certifikuara për origjinalitetin dhe cilësinë.

Airpods Pro

Në vende me shumë njerëz, në zyrë, në salla konferencash, në takime, në momente pushimi, patjetër që duhen Airpods-at.

Apple Watch

Akesesori më praktik dhe i nevojshëm për vajzat dhe gratë në profesione të ndryshme. Sidomos nëse jeni përdoruese e Apple!