Nata e tetë e ‘Dancing With the Stars’ iu dedikua tërësëisht festës së flamurit. Konkurrentët kërcyen nën ritmin e këngëve patriotike shqiptare, duke dhuruar emocione të forta për publikun.

Ndërkohë, më pak të votuarit e natës ishin Ina dhe Eltoni, si dhe Odeta me Enin.

Në shancin e tyre të fundit, ata performuan një koreografi të improvizuar për të treguar veten përballë jurisë. Vendimi i tyre i dha fund garës së Ina Kollçakut, duke i dhënë edhe një shanc gazetarit dhe partneres së tij.