Zonja e Parë Jill Biden zbuloi dekorin e festave të Shtëpisë së Bardhë për vitin 2023.

Tema e këtij viti: "Magjia, mrekullia dhe gëzimi", për të cilën zonja e parë tha se ishte frymëzuar nga mënyra se si fëmijët e përjetojnë sezonin. Të mërkurën, ajo planifikon të "zbulojë shesh patinazhi i akullit i Shtëpisë së Bardhë 2023 në lëndinën jugore", sipas një deklarate të Shtëpisë së Bardhë.

Detaje: Shumë nga dekorimet ishin të frymëzuara nga karamele, dhe disa nga stolitë ishin bërë nga fëmijët. U shfaqën gjithashtu letra drejtuar Babagjyshit dhe Presidentit Biden nga fëmijë në të gjithë vendin.

Sipas numrave: U deshën mbi 300 vullnetarë nga i gjithë vendi që punuan një javë të plotë për të dekoruar pjesën e brendshme dhe të jashtme të Shtëpisë së Bardhë. 

100 pemët e Krishtlindjesh
Mbi 33,800 zbukurime
Mbi 142,400 drita