Kur bëhet fjalë për dasmat – një festë për dashurinë dhe jetën – rregullat e pashkruara të modës së dikurshme do ta interpretonin aktin e veshjes së zezë – ngjyrën e vdekjes, zisë dhe dëshpërimit – si një deklaratë të heshtur mosmiratimi. Do të ishte një thirrje mjerimi dhe do të ishte njëlloj si t'i thuash universit: "Nuk më intereson fati romantik i këtij çifti".

Por kjo nuk është më epoka viktoriane dhe Selena Gomez mori pjesë në dasmën e ish-të dashurit Samuel Krost e veshur me të zezë nga koka deri te këmbët: një fustan mëndafshi me stileto Jimmy Choo dhe çantën Miracle të Aupen-it me kristale. 

Gomez duket se vazhdon traditë bashkëkohore të shtruar nga të famshëm si Zoë Kravitz dhe Kendall Jenner – të cilët janë shfaqur të veshura me të zeza në dasmat e Margaret Qualley dhe Lauren Perez – ndërsa edhe shoqërueset e nuses së Sofia Richie kishte veshur fustane të zeza.

Të paktën nuk ka veshur fustan të bardhë...