Data 1 dhjetor!

Duket si një 'ditë zyrtare' për fillimin e emocioneve të festave dhe të ngjarjeve të bukura përgjatë këtij muaji.

Për herë të dytë CLASS, po zhvillon CLASS ADVENT, që do të jetë si një guidë dhuratash për lexuesit. Çdo ditë ju mund të merrni sugjerime dhuratash për njerëzit e dashur rreth vetesh, duke u njohur edhe më shumë me marka, vende dhe produkte të veçanta.

Po e nisim me AV Sport! Dhurata më e këndshme dhe më funksionale gjatë sezonit të ftohtë të dimrit.

Zgjidh një nga modelet e koleksionit të ri The Moonlight, duke përshtatu karakterin me një nga 4 dizajnet. ^_^

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shop Class (@_shopclassav)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Stile (@chiarastile)