Motra e të ndjerës Liridona Ademaj, vrasja e së cilës trondit mbarë opinionin publik shqiptar, pasi bashkëshorti i saj, Naim Murseli kishte paguar vrasës me pagesë për eliminimin e saj, ka reaguar në rrjetet sociale.

Motra e Liridonës, ka publikuar një pjesë të bisedës së kaluar me të, në të cilën viktima shpreh mbështetjen e saj për gratë dhe dhimbjen në të njëjtën kohë për gratë e trajtuara në mënyrë të padrejtë.

Vdekja e Liridona Ademajt ka pikëlluar shumë familjen, kolegët dhe mbarë opinionin publik.