DEMI

Energjia që do të rrezatoni nga jashtë në vitin 2024 do të jetë aq intensive dhe e ndritshme sa të gjithë do ta vënë re dhe do ta ndjejnë atë. Këtë vit do të ndiheni më të rinovuar se kurrë, me Jupiterin në shenjën tuaj deri më 26/5 duke i dhënë mundësi vetes për të përmirësuar jetën personale. Më vonë, ajo do të zhvendoset në shtëpinë tuaj të dytë dhe tani do të ketë prosperitet financiar. Mund të bëni një marrëveshje që do t’ju sjellë fitime, disa nga dëshirat tuaja do të realizohen, do ta keni më të lehtë për të marrë atë që dëshironi dhe kjo përfshin objektin e dëshirës suaj.

BINJAKËT

Me Jupiterin në shenjën tuaj nga data 26 maj e tutje, gjithçka do të rrotullohet rreth teje. Do të shkëlqeni dhe do t’i tërhiqni të gjithë, romantikisht dhe ndryshe, kështu që personalisht, profesionalisht dhe emocionalisht do të keni përparësinë. Rruga juaj është e hapur dhe ju keni aftësinë për të arritur gjithçka që keni vendosur, që, na besoni, nuk do të jenë të pakta. Megjithatë, të gjitha idetë tuaja do të marrin një përgjigje pozitive.

LUANI

2024 është viti juaj , ndaj bëhuni gati të shkëlqeni! Jupiteri fillimisht në shtëpinë tuaj të 10-të dhe më pas në shtëpinë tuaj të 11-të do t’ju japë mundësi të pafundme për të vënë në jetë idetë tuaja dhe për t’u ngritur në aspektin social dhe profesional. Tani ju keni mundësinë të realizoni qëllimet tuaja, të fitoni famë, lavdi (në varësi të profesionit që bëni), kështu që statusi juaj do të ndryshojë për mirë. Nga ana tjetër, duke zgjidhur çështjet financiare në pritje, duke hequr qafe barrat e së shkuarës dhe duke shëruar plagët, do të bëni një fillim të ri edhe në jetën tuaj të dashurisë.