Në një kohë kur ‘streaming‘ duket se e ka shkatërruar idenë se çfarë mund të jetë një ‘single’, revista ‘Time’ na sjell një listë me 10 këngët më të mira të vitit. Këngët për klub nga Beyonce, Peggy Gou dhe Kylie Minogue i bënë njerëzit të kërcenin; post-punkers dhe pop-punkers, qofshin ata të rinj apo legjenda, përforcuan gjallërinë; dhe një bashkëpunim midis yjeve të muzikës meksikane Peso Pluma dhe Eslabon Armado tregoi se ka ende pjesë të reja të botës pop për dëgjuesit amerikanë për t'i zbuluar.

Këtu janë këngët më të mira të vitit 2023.

1. Olivia Rodrigo, “bad idea right?”

2. Victoria Monét, “On My Mama”

3. Beyoncé, “My House”

4. Peso Pluma and Eslabon Armado, “Ella Baila Sola”

5. Kylie Minogue, “Padam Padam”

6. Fall Out Boy, “So Much (For) Stardust”

7. English Teacher, “Nearly Daffodils”

8. Miranda Lambert and Leon Bridges, “If You Were Mine”

9. Gina Birch, “I Play My Bass Loud”

10. Peggy Gou, “(It Goes Like) Nanana”