Cili do të jetë trendi i palltove përgjatë vitit 2024?

Palltoja del nga zona e saj e rehatisë (ngjyra e zezë) duke qenë e disponueshme, këtë sezon, në nuanca çokollate. 

Krahët e gjerë, jaka e madhe dhe vatat do të jenë elementët më Inn të këtij sezoni.