Të dielën u zhvillua Critics Choice Awards 29, ku “Barbie” dhe “Oppenheimer” patën një tjetër natë të madhe.

Drama e vendosur në Lufta e Dytë Botërore "Oppenheimer" fitoi më shumë me tetë çmime gjithsej, duke përfshirë filmin më të mirë. "Barbie" shënoi gjashtë çmime, duke përfshirë komedinë më të mirë.

Në kategoritë kryesore televizive triumfoi "Beef" dhe "The Bear", ku secila fitoi katër çmime në kategoritë e serive të kufizuara dhe komedisë televizive, respektivisht.

"Succession" shënoi tre çmime, duke përfshirë serialin më të mirë dramatik.

Shihni më poshtë për listën e të nominuarve. Fituesit tregohen me shkronja të zeza.

Filmi më i mirë

Oppenheimer

Aktori më i mirë

Paul Giamatti, The Holdovers

Aktorja më e mirë

Emma Stone, Poor Things

Aktori më i mirë në rol dytësor

Robert Downey Jr., Oppenheimer

Aktorja më e mirë në rol dytësor

Da'Vine Joy Randolph, The Holdovers

Aktori i ri më i mirë/aktorja e re më e mirë

Dominic Sessa, The Holdovers

Kasti më i mirë

Oppenheimer

Regjisori/ja më i/e mirë

Christopher Nolan, Oppenheimer

Skenari më i mirë origjinal

Greta Gerwig & Noah Baumbach, Barbie

Skenari më i mirë i përshtatur

Cord Jefferson, American Fiction

Kinematografia më e mirë

Hoyte van Hoytema, Oppenheimer

Produksioni më i mirë

Sarah Greenwood, Katie Spencer, Barbie

Editimi më i mirë

Jennifer Lame – Oppenheimer

Kostumografia më e mirë

Jacqueline Durran, Barbie

Flokët dhe grimi

Barbie

Efektet vizuale

Oppenheimer

Komedia më e mirë

Barbie

Filmi më i mirë i animuar

 Spider-Man: Across the Spider-Verse

Filmi më i mirë në gjuhë të huaj (jo anglisht)

Anatomy of a Fall

Kënga më e mirë

“I’m Just Ken," Barbie

Kompozimi më i mirë

Ludwig GOransson, Oppenheimer

Seriali më i mirë dramatik 

Succession

Aktori më i mirë në një serial dramatik

Kieran Culkin – Succession

Aktorja më e mirë në një serial dramatik

Sarah Snook – Succession

Aktori më i mirë në rol dytësor në një serial dramatik

Billy Crudup – The Morning Show

Aktorja më e mirë në rol dytësor në një serial dramatik

Elizabeth Debicki – The Crown

Seriali më i mirë komedi

The Bear

Aktori më i mirë në një serial komik

Jeremy Allen White – The Bear

Aktorja më e mirë në një serial komik

Ayo Edebiri – The Bear

Aktori më i mirë në rol dytësor në një serial komik

Ebon Moss-Bachrach – The Bear

Aktorja më e mirë në rol dytësor në një serial komik

Meryl Streep – Only Murders in the Building

Miniseriali më i mirë

Beef

Filmi më i mirë televiziv

Quiz Lady

Aktori më i mirë në një miniserial ose film të bërë për televizion

Steven Yeun – Beef

Aktorja më e mirë në një miniserial ose film të bërë për televizion

Ali Wong – Beef 

Aktori më i mirë në rol dytësor në një miniserial ose film të bërë për televizion

Jonathan Bailey – Fellow Travelers

Aktorja më e mirë në rol dytësor në një miniserial ose film të bërë për televizion

Maria Bello – Beef

Seriali më i mirë në gjuhë të huaj

Lupin

Seriali më i mirë i animuar

Scott Pilgrim Takes Off

Talk show

Last Week Tonight with John Oliver