Janari cilësohet si muaji kur njerëzit ndjejnë më shumë lodhje dhe më pak motivim, dhe ne jemi gjithnjë këtu për t'ju dhënë sugjerime dhe ide se si të 'arratiseni' nga rutina dhe të gjeni energji ndryshe në destinacione që jua sigurojnë këtë.

Dhe kur flasim për destinacione të tilla, nuk mund të mos përmendim Hotel Elisa Tirana Affiliated By Melia!

Le ta përshkruajmë në këtë formë...

'....gjatë këtyre ditëve ke menduar të bësh diçka ndryshe, ose po mendon ti ofrosh partnerit disa momente të veçanta dhe relaksuese...

Ajo çfarë duhet në këtë rast është një shkëputje nga realiteti duke zgjedhur një vend, ku nuk keni asnjë detyrë tjetër përveçse të shijoni magjinë e njëri-tjetrit.

Një fundjavë në Hotel Elisa, përkufizon pikuerisht relaksin dhe kënaqësinë në detaje.

Ju zgjidhni dhomën me jacuzzi, në të cilën krijohet një atmosferë e këndshme gjatë mbrëmjes, pasi pamja e dritave të qytetit të jep një ndjesi ndryshe.

Shërbimi në këtë hotel është një element dallues dhe ju krijon gjithnjë e më shumë bindjen se keni bërë zgjedhjen e duhur.

Patjetër që duhet një darkë romantike dhe....e shijshme!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hotel Elisa Tirana Affiliated By Melia (@hotel.elisa.tirana)

Midis varieteteve që ofron menuja e restorantit, rezultati është i njejtë për çdo zgjedhje! Ju do të riktheheni sërish në këtë restorant...jo me partnerin por me mikeshat tuaja :)

Asnjë pushim nuk quhet i plotë nëse nuk përfshihen disa orë relaksi në SPA, dhe ku më mirë se në UME Spa.

Class ndan vazhdimisht detaje nga shërbimet që gjeni në UME, por theksin sot po e vendosim tek masazhi. Një staf profesionist dhe i përzgjedhur, me një eksperiencë brenda dhe jashtë Shqipërisë, në fushën e fizioterapisë dhe mirëqënies.

Pra ju dhamë disa detaje sot për një fundjavë ndryshe me partnerin tuaj, tani ju mbetet vetëm rezervimi në Hotel Elisa Tirana Affiliated By Melia.