Jemi në stinën, kur kemi nevojë për më shumë ngrohtësi trupore :)

Ndërsa shumë ëndërrojnë për netë romantike, disa shenja do të kenë frekuencë më të lartë në këtë drejtim përgjatë vitit, jo vetëm tani që temperaturat janë më të ulëta.

Së fundmi edhe Papa e ka shpallur kënaqësinë seksuale një dhuratë nga Zoti.

Ujori

Ky do të jetë viti ku do të përballeni shpesh me momente erotike, me dhe pa plan. Ju do të keni mundësinë të aktivizoni kreativitetin tuaj në seks, ku me siguri nuk do të zgjdihni vetëm dhomën e gjumit.

Dashi

Për shkak të energjisë së tyre atletike dhe entuziazmit, njerëzit në shenjën e Dashit priren ta shohin seksin si një sport dhe jo si një bashkim sensual.

Virgjëresha

Virgjëreshat e shohin seksin si bukën e  përditshme. Si një shenjë e orientuar drejt shërbimit, janë thellësisht të lidhur me kënaqësinë e të tjerëve, duke i bërë ata partnerë seksualë të shkëlqyer, por jo super eksperimentalë.

Bricjapi

Këta njerëz pëlqejnë të bëjnë disa raunde me të njëjtin partner, duke e përdorur energjinë seksuale në një javë të ngarkuar me punë.