Përzgjedhja e një klinike dentare nuk është gjithnjë e lehtë, sidomos kur përballesh me një sërë alternativash dhe elemente marketuese.

Nëse jeni duke kërkuar një klinikë që përmbush çdo kriter në Tiranë, ne do t'ju sugjerojmë Best Dental Tirana.

Një nga klinikat më të reja, e investuar deri në detaje, për teknologjinë, komoditetin dhe profesionalizmin në fushën e stomatologjisë.

Class ishte pjesë e hapjes së klinikës dhe ne dalluam 5 gjërat esenciale që duhet ta dallojnë një klinikë, si në rastin e Best Dental Tirana.

1. Ekspertiza dhe Përvoja

Pas disa vitesh cilësore në eksperiencë dhe specializim, administratorët dhe mjekët e klinikës Best Dental Tirana, kanë si objektiv pozicionimin si një nga klinikat dentare më prestigjoze në vend. Gjithnjë në përzgjedhjen e një klinike sigurohuni që të ofrojë shërbime në të gjitha aspektet e stomatologjisë, nga e përgjithshme në estetike.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista | CLASS | MAGAZINE (@revistaclass_)

2. Cilësia e kujdesit

Kur bëhet fjalë për kujdesin dentar, cilësia duhet të jetë prioriteti juaj kryesor. Ashtu si në rastin e Best Dental Tirana, zgjidhni një klinikë dentare me pajisje moderne dhe staf të kualifikuar dentar. Sigurohuni që klinika të jetë e përkushtuar për të ofruar kujdesin më cilësor të nivelit më të lartë për të gjithë pacientët e saj.

3. Komoditeti

Pavarësisht se sa përvojë ka apo sa e pajisur mirë të jetë një klinikë dentare, nëse nuk ndiheni rehat, nuk është e përshtatshme për ju. Nisim nga vendodhja, që është një element dallues për Best Dental Tirana, e cila ndodhet në zemër të Tiranës.

Element tjetër dallues në këtë klinikë është 'manipulimi psikologjik'. Çfarë do të thotë kjo?!

Dizajni i brendshëm arkitekturor, arredimi, ngjyrat, mikëpritja zbehin ndjesinë 'e frikës' dhe ' bezdisë' për vizitat dentare, që vijnë nga shumë faktorë të ndryshëm ose thjesht lidhjen me personalitetin e një individi. Komoditetin në këtë klinikë do e vlerësonim 10/10.

4. Opsionet e kostos dhe të pagesës

Sigurisht, ju duhet të merrni parasysh kostot e kujdesit dentar kur zgjidhni një klinikë dentare. Pas bisedës me administratorin e klinikës ne dalluam se shërbimi dhe specializimi i ofruar, shkon përtej tarifave të vendosura.

5. Specializimi

Së fundmi, nëse keni një problem ose gjendje specifike, sigurohuni që klinika dentare që zgjidhni është e pajisur dhe e specializuar për ta trajtuar atë.

Zgjedhja e klinikës së duhur dentare është një vendim i rëndësishëm. Për këtë arsye Class sigurohet gjithnjë të jap sugjerime bindëse dhe të kualifikuara në detaje, si në rastin e Best Dental Tirana.