Ujori është një shenjë që ka një këndvështrim shumë pozitiv, por janë disa gjëra që ndyshojnë drejtpërdrejt humorin e tyre dhe mund të ndikojnë negativisht në marrëdhënien që keni:

Mos ia kërko gjërat me detyrim

Kjo është një jo e madhe pasi Ujorët e urrejnë të jenë 'nën urdhëra'. Mendimi ose zgjidhja e tyre e parë për zgjidhjen e çdo problemi është një qasje paqësore.

Nëse jeni një person 'i dhunshëm' në kërkesa, atëherë jini gati të humbni mikun ose partnerin tuaj Ujor.

'Nuk po e bën si duhet'

Ujorët nuk e vlerësojnë kur i thoni se çfarë duhet apo si duhet ta bëjnë një veprim. Ata e vlerësojnë shumë hapësirën, kreativitetin dhe lirinë e tyre dhe nëse i vini në dukje këto aspekte...

'Mos kalo kaq shumë kohë vetëm'

Ujorët pëlqejnë të kalojnë pak kohë vetëm pasi kjo është mënyra e tyre për të pushuar nga betejat e përditshme. Mos ia vini në dukje këtë gjë, sepse do ta praktikojnë akoma më shumë.

Pse ëndërron kaq shumë?

Mendohu mirë para se t'ja bësh këtë pyetje një Ujori.

Të krijoni varësi ndaj tyre

Ata besojnë në moton "Jeto dhe lëre të jetojë". Të qenit i varur pas tyre, i vështirëson gjërat.