Kur Donald Trump u shfaq në gjykatën federale të Manhatan-it në fillim të kësaj jave, vëzhguesit vunë re se flokët e tij dukeshin me një nuancë tjetër – të anuar më shumë në portokallinë e hapur.

Një burim i brendshëm ka shprehur: “Ngjyra e flokëve të Trump mund të ndryshojë shpesh nga bjonde e errët në të hapur – në portokalli të ndezur – në varësi të asaj se sa kohë mund ta nxisë parukierja e tij të qëndrojë ulur dhe ta lërë ngjyrën të bëjë punën e saj”, shtoi burimi elegant.

“Miqtë thonë se ai është aq i paduruar sa rrallë i jep stilistit 30 deri në 45 minuta kohë… ata duhet ta mbajnë ngjyrën e tij të qëndrueshme. Sa më pak kohë t'i japë, aq më shumë ngjyrë portokalli bëhen flokët e tij, pasi duhet kohë për të marrë flokët bionde më të errëta, siç është qëllimi final" - ka shprehur burimi.

Ngjyra e flokëve të Trump ka qenë më parë një temë debati midis stilistëve.

Burimet na kanë treguar se bashkëshortja Melania Trump e ka ndihmuar bashkëshortin e saj të humbasë disa kilogramë dhe po ashtu po e ndihmon atë të përmirësojë pamjen e tij.