Kur vjen fjala tek arsimimi dhe studimet, një konfuzitet pushton mendjen e të rinjve dhe krijohen 1001 pyetje.

Class pati mundësinë të njihet me motrat Eva dhe Megi, të cilat janë përfaqësuese të Study In UK dhe kanë krijuar një terren për të ndihmuar dhe të rinjtë e tjerë në Shqipëri, të krijojnë një ardhme me hapa të sigurt në Mbreterinë e Bashkuar.

"Në 'STUDY IN UK', ne e kuptojmë rëndësinë e të studiuarit jashte vendit dhe kemi ndihmuar shumë studentë si ju të hyjnë në shkollat më të mira në Mbretërinë e Bashkuar dhe të zgjedhin kurse dhe specializime të përshtatura për interesat e tyre dhe qëllimet e karrierës." - shprehu Megi, themeluese e Study in Uk, një ish-studente e cila përjetoi personalisht sfidat e procesit kompleks të studimit jashtë vendit.

Megi krijoi ‘STUDY IN UK’, me një vizion për t'u ofruar studentëve një tranzicion më të qetë dhe një përvojë më të këndshme në një vend të huaj.

Gjithashtu, Megi vazhdon punon dhe jeton në Angli, duke mbajtur një lidhje të ngushtë me universitetet që ka partnership, në mënyrë që çdo aplikim të realizohet në kohë reale dhe mos të ketë vonesa. Përpos kësaj, Megi qendron gjithë kohës e informuar me ndryshimet e ligjit anglez që prekin drejtpërdrejtë studentët ndërkombëtar.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Education Consultants ???? (@_studyinuk_)

Ekipi i 'Study In Uk' sot është i specializuar në të gjitha aspektet e procesit të aplikimit, nga zgjedhja e institucionit dhe kursit të duhur, aplikimi për vizë, regjistrimi në universitet kur arrini në Angli dhe këshilla shumë të vlefshme për këtë fillim të ri, siç janë: akomodimi, transporti, aplikimi për punë etj .

Pra ju keni gjithë informacionin e duhur për të pasur një fillim të ri, jo stresues si student në Angli.

"Qëllimi ynë është të ofrojmë udhëzime dhe mbështetje profesionale duke ruajtur një qasje të thjeshtë dhe të arritshme, duke siguruar që çdo student që nis udhëtimin e tij të studimeve jashtë vendit të ndihet i fuqizuar dhe i mbështetur në çdo hap të rrugës."

Theksojmë se aplikimet për të nisur rrugëtimin e studimeve në Mbretërinë e Bashkuar në Prill/Maj 2024 janë ende të hapuar dhe është një nga sezonet më të favorshme për studentët pasi konkurrenca është më e vogël dhe lehtësisht mund të sigurojnë një ofertë nga universiteti.

Gjithashtu, kërkesa për akomodim është më e ulët , rrjedhimisht do mund të gjeni një akomodim më lirë dhe më lehtë.

Doni të vizitoni Anglinë si turist, dëshironi të bëni konvertimin e diplomës shqiptare në sistemin anglez apo keni një kontratë pune në tregun anglez dhe duhet të bëni aplikimin e vizës së punës? Të gjitha këto shërbime mund t'i merrni nga Study In Uk.

Study In Uk ndodhet tek Rruga e Durrësit, ngjitur me Euro 1, Tiranë.

Kontaktoni për të caktuar konsulta falas për të marr një informacion të detajuar: +355689900840

[email protected]

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Education Consultants ???? (@_studyinuk_)

"ANA PREKA: Falë udhëzimit dhe mbështetjes së ‘STUDY IN UK’, unë munda të siguroja pranimin në programin tim të ëndrrave në MB. Asistenca e tyre e personalizuar e bënë procesin e aplikimit të qetë dhe pa stres. Unë jam e emocionuar për të nisur këtë udhëtim dhe mirënjohëse për ndihmën e tyre."

"MALVINA: Unë rekomandoj shumë ‘STUDY IN UK’ për këdo që mendon të studiojë në MB. Ata shkuan përtej dhe më tej për të më ndihmuar nga pergatitja e dokumentave deri ne aplikimin e vizes dhe dhanë këshilla të paçmueshme në çdo hap të rrugës. Edhe pas mbërritjes në MB, STUDY IN UK vazhdoi të ofronte mbështetje dhe ndihmë, duke më ndihmuar të përshtatesha me jetën në një vend të ri. Para nisjes me ofruan njohuri të vlefshme për akomodimin, transportin dhe përshtatjen kulturore, duke e bërë tranzicionin shumë më të lehtë. Unë jam mirënjohëse për përkushtimin e tyre ndaj suksesit tim, dhe rekomandoj shumë Study IN UK për çdo student që mendon të studiojë në MB.

Ne jemi ketu për ta bërë studimin jashtë vendit të lehtë dhe argëtues!