Mbrëmë Vëllai i Madh u dha banorëve mundësinë për të treguar nga një sekret. Më pas të gjithë do të tentonin të gjenin se kujt i përket secili sekret dhe ai që gjen më shumë, do të bëhet lideri i shtëpisë më të famshme në Shqipëri.

Bardhi: Kam lënë një lidhje pezull

Endrik: Kam qenë në lidhje me pedagogen

Romeo: Kam fjetur në korridor, kushte shumë të vështira

Dea: Unë kam ngelur në të gjitha provimet e matures

Gazi: Kanë tentuar të më qëllojnë me armë

Juli: Kam ikur me pasaportë fallco në Gjermani

Sara: Tani afër kam humbur një fëmijë

Françeska: Kam ikur me kamion në Angli

Heidi: Kam mbyllur me zinxhir derën e shkollës natën sepse kisha një provim të nesërmen

Lisi: Nuk di të parkoj makinën

Meritoni: Kam humbur virgjërinë 16 vjeç

Rike: Mbaj piranja në shtëpi

Egla: Kam udhëtuar Evropën pa dokumenta dhe pa biletë

Ledjona: Kam pasur probleme me shëndetin e syve për shkak të punës së dorës që bëja me krijime bizhuterish që të paguaja shkollën

Arta: Kam kaluar një natë në oborrin e burgut pasi dy miqtë e saj ndodheshin në paraburgim, sepse nuk i kishim ndaluar policisë në Mal të Zi

Roza: Kam kaluar në lëndën e matematikës vetem sepse beja humor

Ilnisa: Kam falsfikuar dëftesën e klasës së 7