Shprehje që mund t’ju frymëzojnë këtë Shën Valentin? Ku mund t'i gjejmë të thëna më bukur se në filmat romantikë?! Ne po ju sjellim në shqip disa shprehje të shkëputura nga filmat, ndërsa ju mund t’i përdorni për një mbrëmje romantike në Ditën e të Dashuruarve.

“Unë? Unë kam frikë nga gjithçka. Kam frikë nga ajo që pashë, kam frikë nga ajo që bëra, nga kush jam, dhe mbi të gjitha kam frikë të dal nga kjo dhomë dhe të mos e ndjej kurrë pjesën tjetër të jetës sime këtë që ndjej kur jam me ty."– Dirty Dancing

"Unë jam gjithashtu një vajzë e thjeshtë që qëndroj para një djali dhe po i kërkoj të më dojë." – Notting Hill

“Beson tek unë?” – Titanic

"Për mua, ti je perfekte!" – Love Actually

“Më thuaj kush dëshiron të jem dhe unë do të bëhem për ty" – The Notebook

“Ta pranojmë dashurinë që mendojmë se e meritojmë." – The Perks of Being a Wallflower

"Më pëlqen jashtëzakonisht shumë... ashtu siç je." – Bridget Jones's Diary

"Një njeri i mençur më tha një herë se nëse një burrë dëshiron të jetë me një grua, ai do të bëjë gjithçka të jetë e mundur që kjo të ndodhë." – He's Just Not That Into You

"Ndoshta ‘okay’ do të jetë 'përgjithmonë' për ne." – The Fault in Our Stars

"Të dua shumë përtej poezisë." – Shakespeare in love