Në një kohë kur moda shpesh i nënshtrohet normave dhe pritshmërive shoqërore, figura e Grida Dumës sjell një frymë të re dhe një ndikim të fuqishëm për vajzat dhe gratë të cilat aspirojnë të shfaqin veten në mënyrë të guximshme dhe të sofistikuara. Me një vizion të veçantë dhe një aftësi të jashtëzakonshme për të kombinuar ngjyrat, teksturat dhe aksesorët, Grida e ka shndërruar veshjen në një mjet për të shprehur potencën e saj.

Stili i veshjes së Gridës karakterizohet nga një ndërthurje e shkëlqyeshme mes fuqisë dhe elegancës. Ajo preferon kostumet klasike, këmishat, xhaketat, fustanet e fundet treçereksh, dhe gjithmonë e shpreh individualitetin e saj me një kombinim të harmonishëm të veshjeve klasike me ndërhyrje të ndryshme moderne.

Ajo nuk ngurron të eksperimentojë me detaje të tilla si lulet për shembull, duke shtuar një prekje të veçantë femërore.

Përveç kësaj, Grida nuk heziton as të veshë një kravatë, duke i dhënë një interpretim të ri këtij simboli tradicionalisht mashkullor. Kjo nuk është vetëm një veshje rastësore; është një deklaratë e pavarësisë dhe e vetë-shprehjes, që përcjell besim, sofistikim dhe gatishmëri për të sfiduar rolet konvencionale gjinore.

Historikisht, kollaret kanë qenë një simbol i maskulinitetit, por ndërsa normat gjinore vazhdojnë të evoluojnë, gratë që përqafojnë këtë aksesor tradicional mashkullor sfidojnë stereotipet dhe ripërcaktojnë modën në një mënyrë të guximshme dhe elegante.

Përmes stilit të saj, Grida në syrin tonë transmeton mesazhe për fuqinë dhe autoritetin e gruas në shoqërinë tonë e sidomos në një botë të dominuar nga burrat siç është politika. Stili i saj nuk është vetëm një shprehje e saj vetjake, por edhe një sfidë ndaj normave të vjetra dhe një thirrje për barazi gjinore.

Përmes veshjes së saj, Grida Duma po shndërrohet në një ikonë të stilit në ekranet shqiptare, që udhëheq me shembullin e saj dhe përcjell një mesazh të rëndësishëm për të gjitha gratë që aspirojnë të ndërrojnë botën përmes stilit dhe vetëbesimit të tyre.