Nuk dihet nëse ka vërtet një dashuri të re në zemrën e Belén Rodriguez, e sigurt është se për momentin i dashuri i saj i vetëm zyrtar është djali i saj Santiago. Këtë e ka deklaruar vetë showgirl-i në një prej Storieve të saj në Instagram, duke mohuar faktikisht thashethemet se ishte e lidhur me Bruno Cerella-n, basketbollistin argjentinas me të cilin u pa ditët e fundit.

Pamjet e të dyve së bashku, të buzëqeshur dhe me sa duket shumë të afërt, bënë shumë shpejt xhiron e internetit, por pa asnjë konfirmim nga të përfshirët drejtpërdrejt, të cilët ishin gjithashtu shumë të rezervuar përmes rrjeteve sociale, qoftë një 'like' nga ajo në një foto të ai tashmë mund të gjendet në nëntor 2023. Ky nuk do të ishte një takim i fundit. Showgirl dhe basketbollisti njihen prej disa kohësh, aq sa disa thashetheme flasin për një flirt në vitin 2018, pas ndarjes mes saj dhe Andrea Iannone. Ata janë fotografuar së bashku edhe atëherë, si tani, por një foto nuk bën histori, të paktën derisa të konfirmohet.

Belén Rodriguez sapo është ndarë nga Elio Lorenzoni. Edhe në këtë rast asnjëri prej tyre nuk i ka konfirmuar dhe as mohuar thashethemet, e sigurt është se ai duket se është zhdukur nga jeta e saj, përfshirë rrjetet sociale, edhe pse vazhdojnë ta ndjekin njëri-tjetrin. “Kam një person të mirë pranë meje, ai bëri për mua atë që askush nuk e ka bërë ndonjëherë. Më mbante dorën në një kohë kur nuk ishte e lehtë të ishe me mua”, fjalët e Rodriguez për Lorenzonin vetëm dhjetorin e kaluar, në Domenica In. “Me Elion po jetoj një ëndërr”, shtoi ajo, duke folur edhe për martesën.

Pastaj diçka (ndoshta) u prish, ne ende nuk e dimë nëse përgjithmonë apo jo.