Fuqia e të menduarit pozitiv është këtu që ne të përfitojmë.
Shigjetari
Ajo që është ironike dhe interesante për këtë ditë, 20 Mars, është se jo vetëm jeni të lodhur duke pritur që diçka të ndodhë, por nuk mbani më mend se çfarë saktësisht keni pritur. Ajo që ju dini, megjithatë, është se duke u përfshirë, ju i keni treguar vetes se jeni të vlefshëm dhe të gjallë. Ndoshta ideja për të pritur që vërtetimi të vinte përmes një personi tjetër ishte jashtë qëllimit.

Ajo që do të shihni duke u zhvilluar gjatë hënës së Luanit, Jupiterit është njohuria që keni pasur përgjigjet brenda jush gjatë gjithë kohës dhe se nuk duhet të prisni më miratimin, dashurinë ose pranimin nga një person tjetër.

Kjo nuk do të thotë se nuk do të tërhiqni dashurinë apo romancën, pasi një gjë nuk ka të bëjë fare me një tjetër. Për momentin, ju jeni të lumtur “ashtu siç jeni” dhe ideja për të pritur dashurinë ose diçka tjetër nga ajo që keni tani duket si një humbje kohe e çmuar.

Ajo që ju sjell kjo ditë me kalimin e saj në katrorin e hënës së Luanit, Jupiterit është koncepti që ju i keni të gjitha tashmë. Ndërsa ky është një koncept i gjerë dhe duhet të përjetohet, pasi fjalët nuk e prekin atë në kuptimin e përkufizimit, do të shihni se jeni një shembull i gjallë i të qenit i lumtur në lëkurën tuaj.

Ti e di se kush je, dhe është dashur shumë punë për ta kuptuar. E megjithatë, ja ku jeni, duke dashur jetën tuaj, duke dashur veten dhe duke pritur për asgjë. Është e gjitha këtu dhe tani.