Surprizë! Zendaya nuk është më brune. Menjëherë pasi tapetit të kuq të ‘Oscars 2024’, aktorja hoqi dorë nga flokët e saj të errët duke u bërë një biondeje shumëdimensionale.

Tonet më të ngrohta bjonde janë kthyer në të preferuarat për shumë vajza të famshme. Keke Palmer, Rihanna dhe Beyoncé janë shfaqur të gjitha me nuanca të ngjashme kohët e fundit, dhe Zendaya me sa duket i është bashkuar menjëherë trendit. Për premierën australiane të filmit të saj të ri të tenisit ‘Challengers’, Z mahniti në tapetin me flokët e saj, një përzierje e ngrohtë, shumëdimensionale e brunes, bjondes së mjaltit, bjondes së grurit, duke kapërcyer hendekun midis brunes së lehtë dhe bjondes së errët.

Është një ndryshim mjaft i madh, dhe gjithashtu i mrekullueshëm. Cikli i premierave të ‘Challengers’ sapo ka filluar, kështu që ka kuptim që Z dëshiron të ndryshonte pamja e saj. Përveç kësaj, është e natyrshme të dëshironi të zbardhni ngjyrën e flokëve në pranverë, kështu që nëse po mendoni të ndryshoni ngjyrën tuaj ndiqni vetëm disa hapa, çojini këtë foto te salloni juaj sa më shpejt që të jetë e mundur.

Kam një parandjenjë që efekti Zendaya do t'i bëjë të gjithë të vrapojnë në sallon për një nuancë të ngjashme shumë shpejt.