Anxhelina Hadërgjonaj është martuar!! Poo!

Lajmi i cili na është mbajtur sekret nga bukuroshha shqiptare është zbuluar së fundmi nga miku i saj, grimieri Ariel.

Ai dhe Anxhelina ndodhen me pushime bashkë dhe Ariel ka bërë një video të gjatë në TikTok, ku flet për raportin e tyre.

Ai përshkruan si janë njohur dhe se si kanë kaluar bashkë momente të vështirë, por edhe të bukura.

E kur flet për të tashmen, Ariel thotë se tani jetojnë larg se Anxhelina është martuar. Pas kësaj shton se ajo dhe partneri i saj jetojnë në Dubai. Anxhelina e cila shfaqet në video thjesht pohon me kokë.

@ariel

10yrs of friendship and counting I swear it feels like a whole lifetime ago. @Anxhelina ? my whole heart ?

? 10 minutes! Fashionable and bright jazz piano(1127989) - nyansukeVetë Anxhelina nuk na e ka zbukuar një fakt të tillë në mediat sociale. Nuk dihet ende se kush është partneri i saj dhe asgjë mbi historinë e tyre, por jemi shumë kuriozë.