Eklipsi i plotë diellor, në 8 prill, do t’ju frymëzojë për një fillim të ri dhe do t’ju inkurajojë të bëni zgjedhje të guximshme.

Kjo ngjarje unike planetare, e cila nuk do të ndodhë deri në vitin 2026, do të jetë jashtëzakonisht e veçantë, sepse ndodh gjatë sezonit të Dashit, shenjës së parë të zodiakut.

Si do të ndikojë Mërkuri në retrogradë gjatë eklipsit diellor?

Në rast se gjërat nuk kanë qenë mirë kohët e fundit, mund të fajësoni Mërkurin në retrograd, i cili hyri në fuqi me 1 prill dhe zgjat deri më 25 prill. Meqenëse retrogradi i Mërkurit përkon me eklipsin diellor, Bri vuri në dukje se ‘mund të sjellë sfida në komunikim, udhëtim dhe teknologji’.

Këshillohet të jeni të kujdesshëm dhe të durueshëm me keqkuptimet dhe të shmangni marrjen e vendimeve të mëdha gjatë kësaj kohe. Megjithatë, ajo ofron gjithashtu një mundësi për introspeksion, reflektim dhe rivlerësim të qëllimeve dhe planeve tona.

Si do të ndikojë eklipsi i plotë diellor në secilën shenjë të Zodiakut?

Dashi: Eklipsi diellor është në shenjën e dashit, duke e fuqizuar të përqafojë veten e vërtetë dhe të ndezë pasionet për të krijuar një fillim të ri.

Demi: Eklipsi diellor nxjerr në pah botën e brendshme të personave në shenjën e demit, duke i nxitur të lënë pas modelet e vjetra dhe të përqafojnë shërimin emocional dhe rritjen personale.

Binjakët: Eklipsi diellor aktivizon sferën shoqërore, duke i frymëzuar të lidhen me individë me mendje të njëjtë dhe të ndjekin përpjekje të reja në grup.

Gaforrja: Eklipsi diellor ndikon në karrierën e personave në shenjën e gaforres dhe imazhin publik, duke i inkurajuar të fuqizohen dhe të ndjekin suksesin profesional.

Luani: Eklipsi diellor sjell mundësi për rritje dhe zgjerim personal përmes udhëtimit, edukimit ose eksplorimit të sistemeve të reja të besimit.

Virgjëresha: Eklipsi diellor stimulon transformimin në marrëdhëniet e virgjëreshës, duke i inkurajuar të çlirohen nga modelet e vjetra dhe të thellojnë lidhjet emocionale.

Peshorja: Eklipsi diellor i jep fuqi partneriteteve, duke i nxitur të gjejnë ekuilibër dhe harmoni në marrëdhëniet e tyre dhe të përqafojnë fillime të reja.

Akrepi: Eklipsi diellor do të ndikojë në rutinën dhe mirëqenien e përditshme, duke i frymëzuar të bëjnë ndryshime pozitive në stilin e jetës për shëndetin dhe vitalitetin.

Shigjetari: Eklipsi aktivizon kreativitetin dhe vetë-shprehjen e atyre në shenjën e Shigjetarit, duke i inkurajuar të ndjekin pasionet dhe të përqafojnë talentet unike që kanë.

Bricjapi: Eklipsi ndikon në shtëpinë dhe jetën familjare, duke i nxitur të krijojnë një mjedis të mirë dhe të forcojnë lidhjet emocionale.

Ujori: Eklipsi stimulon komunikimin dhe mësimin, duke i frymëzuar të shprehin idetë e tyre dhe të lidhen me të tjerët.

Peshqit: Eklipsi ndikon te financat dhe vlerat e personave në shenjën e peshqve, duke i inkurajuar të rivlerësojnë marrëdhënien me paratë dhe të përqafojnë mentalitetin për të pasur bollëk dhe pasuri.