Princi Harry dhe Meghan Markle rikthehen në Netflix. Pas pritjes së vakët të iniciativave të tyre të fundit profesionale, përkatësisht dokumentarit të tij kushtuar 'Invictus Games' dhe podcast 'Archetypes' të saj, çifti sapo ka paralajmëruar dy projekte të reja që do të publikohen në 'Netflix'.

Princi dhe gruaja e tij janë duke punuar në dy shfaqje të reja, të lindura nga bashkëpunimi midis 'Archewell Productions', kompanisë së tyre të prodhimit dhe gjigantit të transmetimit. Projekti i parë është një serial i kuruar nga Markle, në rolin e pazakontë të producentes. Gatimi, kopshtaria dhe stili i jetesës në përgjithësi do të jenë në qendër të serialit, zgjerimi ideal i 'The American Orchard', faqes së re të Meghan kushtuar këtyre temave.

Nga ana tjetër, Princi Harry do të fokusohet tek polo, një sport i dashur që ai e ka praktikuar gjithmonë. Xhirimet do të zhvillohen gjatë 'U.S. Open Polo Championship' , i cili do të mbahet në Wellington, Florida, në fund të prillit. Princi do ta ndjekë ngjarjen me një ekuipazh: objektivi i tij është mbi të gjitha të dokumentojë prapaskenat e ngjarjes, edhe nëse, si me projektin e gruas së tij, ende nuk është shpallur një datë transmetimi. 

Sipas Daily Mail, nisja e serialit të Meghan duhet të përkojë me debutimin e faqes së saj dhe gjithçka duhet të ketë gjithashtu një vazhdim, me sa duket një libër recetash. Thashethemet e fundit konfirmojnë se çifti ka vendosur të ndjekë rrugë të ndryshme profesionale.