Nuk më besohet që po e them këtë, por mesi i viteve 2010 po rikthehet. Dhe jo, nuk ka të bëjë me flokët rozë të Kylie Jenner, por për aksesorët me printe leopardi.

Jo, mos nxirr rrobat e mamasë! Trendi ka evoluar. Thyej veshjen me disa aksesorë si për shembull, një rrip, një lidhëse flokësh, këpucë ose çantë, duke krijuar një pamje më të sofistikuar.

Nëse je gati të guxosh, atëherë shto një ose dy aksesorë me printe leopardi. Më pas, nëse je gati dhe i sigurt, vishu nga koka te këmbët leopard, si Carmela Soprano.

Këpucë me printe leopardi 

Fund ose pantallona me printe leopardi 

   

Rrip pantallonsh me printe leopardi

Aksesorë flokësh me printe leopardi 

   

Çantë me printe leopardi