Sa herë keni gënjyer duke thënë: "Nuk e kisha lexuar mesazhin në WhatsApp"? E po, tani nuk mund gënjeni më.

Tani e tutje, në përditësimet e reja të ‘chat’-it të famshëm dhe popullor, mesazhet do të grupohen në tre nën-kategori.

Të gjitha: Ku shfaqen të gjitha bisedat, duke përfshirë bisedat individuale dhe grupet.

Të palexuara: Ky filtër thekson mesazhet që përdoruesit nuk i kanë lexuar ose nuk i janë përgjigjur ende.

Grupet: Kjo kategori mbledh të gjitha bisedat në grup në një vend, duke thjeshtuar aksesin dhe menaxhimin e bisedave në grup veçmas nga bisedat individuale.

Përfitimet nga ky përditësim: 

Organizon: Kategorizoni bisedat për menaxhim të efektshëm.

Thekson prioritetet: Identifikoni dhe përgjigjuni menjëherë mesazheve të rëndësishme.

Menaxhon grupet: Ndani diskutimet në grup.

Gjithashtu, ‘WhatsApp’ po prezanton disa veçori të tjera të reja, të tilla si një shirit anësor i rinovuar i ndërfaqes së përdoruesit në ueb dhe veçoritë e ardhshme të AI të mundësuar nga Meta AI.

Këto përditësime synojnë të përmirësojnë më tej përvojën dhe funksionalitetin e përdoruesit.