Mëngjesin e sotëm, Daniele Fortuzzi, menaxheri i Heidi Bacit, ishte i ftuar nëpërmjet një lidhje në 'Skype' nga Italia për studion e ‘Wake Up’. Ai foli për rrugëtimin e Heidit në ‘Big Brother Vip’ dhe pse ajo vendosi të merrte pjesë.

I pyetur për romancën me Romeon ai u shpreh se mendon që do të vazhdojë edhe jashtë historia e tyre.

Martesa që është realizuar ishte shumë dëfryese, shumë interesante. Në shtëpi gjendja është ndryshe. Megjithatë mendoj se do të vazhdojë edhe jashtë kjo histori. Po të mos ishte e bindur, nuk do të shfaqej aq e gëzuar në këtë. Sigurisht që një histori dashurie po e kërkon, një histori cilësore. Do të ketë afër një burrë që të ndajë gjëra të rëndësishme të jetës së saj. Gjërat mund të funksionojnë.

Ai shtoi se Heidi ka të gjithë komponentët për të prekur finalen e madhe dhe se kjo eksperiencë për Heidin, veçanërisht në Shqipëri është e veçantë.

Heidi deshi me doemos të merrte pjesë në Shqipëri se e ka përzemër vendin e saj dhe donte të bënte diçka të bukur.