Festivali ‘Sunny Hill’ është festivali më i madh muzikor në Kosovë dhe ndoshta më i madhi në Evropën Juglindore. Një festival i standardeve më të larta dhe nuk duhet humbur.

Së fundmi është zbuluar se kush do të jetë artisti i parë, me famë botërore që do të performojë në ‘Sunny Hill Festival’. Ai është Burna Boy.

Festivali do të mbahet në datat 25-28 korrik, ku do të ketë artistë të huaj dhe shqiptarë.