Ditën e djeshme, Vëllai i Madh ka vënë banorët para disa pyetjeve, një ndër to kishte të bënte me ëndrrat në sirtar, ende të parealizuara.

‘Nuk u bëra dot doktoreshë’, ishte përgjigja e Heidit. Ajo shprehu dëshirën e saj për të ndjekur fakultetin e mjekësisë, por për shkak të mos kalimit të testit, pasur nga pandemia, e larguan nga mundësia për të bërë realitet ëndrrën.

E vetmja gjë që nuk kam arritur të bëj është se nuk kalova të bëhesha doktoreshë nuk kalova te ajo shkolla e mjekësisë nuk kisha mundësi se nuk kalova testin dhe pastaj Covidi këto jeta më ka çuar shumë larg atyre gjërave…