Dy ditë më parë, Roza Lati festoi ditëlindjen në shoqërinë e ish-banorëve të BBV, me të cilët ka ruajtur marrëdhënie edhe jashtë. Mirëpo nuk mbeti pa u vënë re mungesa e Rikes. Jo vetëm kaq, por nuk pati as ndonjë urim nga ana e kësaj të fundit. 

Kam mjaftoi për t'u komentuar si krisje e shoqërisë mes tyre. 

Dje, në "Top Arena", Rikja u pyet nëse ka ndodhur ndonjë krisje në shoqërinë e saj me Rozën dhe ajo i hodhi poshtë zërat. 

Ajo u shpreh se e ka shumë xhan Rozën, mirëpo për shkak të disa angazhimeve të saj, nuk mund të ishte në festën e ditëlindjes.