Chiara u kthye në Milano pas disa ditësh pushime. Dhe shfaqet një njeri misterioz në skenë...

Në verën e saj të parë pa Fedez, Chiara Ferragni e trajtoi veten me disa ditë relaksi fillimisht në Forte dei Marmi pastaj në Capri, të gjitha të dokumentuara në rrjetet sociale. Në Instagram, sipërmarrësja dixhitale u tregua e gëzuar dhe e shkujdesur në shoqërinë e disa miqve, përfshirë mikun e saj më të mirë, Angelo Tropea që e shoqëron gjithmonë. Mbrëmjen e së dielës, Ferragni postoi në Instagram një foto të një perëndimi nga Capri me një dedikim misterioz: "Do të doja të ishe këtu".


Nuk ka asnjë referencë për marrësin, por thashethemet po qarkullojnë: duket e pamundur që të jetë Andrea Bisciotti, ortopedi 31-vjeçar toskan, i cili duket se nuk është në mendimet e Ferragni-t (pavarësisht thashethemeve për një lidhje mes dy që kanë qarkulluar ditët e fundit). Në Instagram, ekspertët e thashethemeve besojnë se ka më shumë gjasa për një lidhje me Tony Effe, ish-miku i Fedez dhe tani qendra e interesit të sipërmarrëses dixhitale. Sipas asaj që raportojnë disa persona pranë saj, dedikimi do të ishte për të. Duhet shtuar megjithatë se “vetëm ajo e di të vërtetën”.