Sezoni i Gaforres nis nga 22 qershori deri më 22 korrik, periudhë e cila përkon me fillimin e sezonit të plazhit. Kjo periudhë e vitit vjen si një “thirrje” drejt detit.

Gaforret priren të jenë emocionalë, mbrojtës të mjedisit të tyre, besnikë dhe shumë të kujdesshëm. Ata gjithashtu sundohen nga hëna, e cila është një pikë kryesore frymëzimi, veçanërisht për ngjyrën e thonjve dhe preferencat e tyre të artit.

Përgjithësisht Gaforret tërhiqen nga nuancat e argjendit, madje edhe nga ngjyrat e buta korale. Duke qenë se guri i lindjes së shenjës së zodiakut është perla, ata jo vetëm që i pëlqejnë zbukurimet e bukura me perla, por kanë një tërheqje nga ngjyrat me shkëlqim.

Disa ide të përshtatshme për pedikyr në këtë periudhë janë:

Ngjyrat pastel

Për ata që preferojnë një ngjyrë në gishtërinjtë e tyre, një nuancë me korale pastel është e përkryer për ditët e plazhit këmbëzbathur dhe mbrëmjet e veshura me sandale.

Pasqyrë me “dritë hëne”

Për nder të lidhjes së Gaforres me hënën, provoni të zbukuroni gishtat e këmbëve në një pedikyr pasqyrë që duket si drita magjike e hënës.

Modeli me copëza argjendi

Çojeni pedikyrin tuaj të radhës në një nivel tjetër me copëza argjendi të frymëzuara nga bizhuteritë që nderojnë atmosferën emocionale të shenjës së ujit.

Pasqyrë perlë

Frymëzuar nga shkëlqimi i lustruar i një perle të çmuar e cila, natyrisht, është guri i lindjes së shenjave së ujit, ky pedikyr është ideal për t'u përdorur.

Pedikyr me shumë xixa

Nuk është sekret që Gaforret i pëlqejnë tonet e errëta dhe ky pedikyr i thellë dhe i zjarrtë është i sigurt se do të shkëlqejë i përdorur nga ata.