OK, ndonjëherë të gjithë mund të ndihemi fajtorë duke shmangur disa nga përgjegjësitë tona seksuale, për shkak se jemi shumë të zënë apo edhe sepse shpesh jemi të lodhur, ose edhe sepse nuk jemi shumë në humor. Megjithatë, ka shumë mënyra për ta mbajtur gjallë marrëdhënien. Këto këshilla specifike mund të të ndihmojë për të ngacmuar më shumë dëshirën në çdo ditë të javës. Këtu keni 7 “receta” për shtatë ditë të javës. Qëllimi është vetëm për ta bërë çdo ditë, pastaj e vendosni vetë sa doni që të zgjasë. Dhe, sigurisht, është për të mirën tuaj!

Dita 1: Bëj seks
Një alternativë: Gjej kohë për të bërë seks në mëngjes.

Dita 2: Bëj seks.
Alternativë: Bëje në një vend të ri.

Dita 3: Bëj seks.
Alternativë: Përdor disa aksesorë

Dita 4: Bëj seks.
Alternativë: Fokusohu më shumë tek puthja.

Dita 5: Bëj seks.
Alternativë: Provo një pozicion të ri.

Dita 6: Bëj seks.
Alternativë: Provoje në dush.

Dita 7: Bëj seks.
Alternativë: Bëje realitet fantazinë tënde të preferuar.