Cristiano Ronaldo është i pari që ka kaluar 500 milionë ndjekësit në Instagram, duke e bërë atë një nga njerëzit me më shumë ndikim dixhital në planet. Ronaldo gjithashtu ka më shumë se 105 milionë ndjekës në Twitter.

Lionel Messi është në vendin e dytë me 377 milionë në Instagram. Kylie Jenner është në vendin e tretë me 372 milionë ndjekës, ndërsa Selena Gomez dhe Dwayne The Rock Johnson janë në vendin e katërt dhe të pestë.

Të shtunën, Ronaldo dhe Lionel Messi pozuan së bashku në një tabelë shahu dhe fotografia u bë menjëherë virale. Postimi i Ronaldos në Twitter për të njëjtën gjë ka mbledhur më shumë se 1.6 milionë pëlqime.

Ky bashkëpunim ka të ngjarë të jetë shtysa kryesore për Ronaldon që të arrinte mbi 500 milionë ndjekës, duke u bërë postimi i dytë më i pëlqyer në Instagram (mbi 38 milionë pëlqime).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)