2 ishulloret më pak të votuara nga publiku këtë të dielë në “Love Island Albania” ishin Sofiela dhe Artemi.

Djemtë e vilës duhet të merrnin vendim se cila prej vajzave duhet të qëndronte dhe cila prej tyre do të bënte gati valixhen për të dalë. Për të marrë këtë vendim ata ju mblodhën dhe e vendosën unanimisht.

Emrin e vajzës ka vendosur ta thotë Denisi dhe në një vendim të përbashkët ata kanë vendosur të largojnë nga vila Artemis.

Ndërkohë, dy nga djemtë më pak të votuar ishin Gleni dhe Stivi. Të gjendura përpara një zgjedhje të vështirë vajzat vendosën se kë prej tyre donin të largonin përfundimisht nga vila e dashurisë.

Vajzat në mënyrë unanime kanë vendosur që të largohet përfundimisht nga vila e dashurisë Gleni.