Janë disa ide, të cilat nga çdo anë që t’i shikosh e t’i komentosh janë të paimagjinueshme. Për shembull, nëse vjen nga dita në ditë  partnerja dhe ju thotë që nuk është nevoja të harrxhoni lekë për fustanin e nusërisë, sepse ajo atë ditë do të realizojë një body painting, dhe para se të mblidhni veten ju kërkon që edhe ju mos blini kostum, por të bëni të njëjtën gjë, atëherë mos u çuditni. Sepse ka nga ata që e kanë provuar.

Vetëm lutuni që atë ditë mos bjerë shi…