Sabina Mete, bukuroshja bionde e rubrikës sportive në Radio Televizionin Shqiptar dhe shumë shpejt spikere e lajmeve në po të njëjtin televizion, na tregon për mendimin dhe qëndrimin që ka ajo në lidhje me dashurinë. Studentja e gazetarisë që ka nisur karrierën si moderatore në radio, në qytetin e saj të lindjes, në Korçë, është sot një ndër imazhet më të bukura të televizionit në vend.

Sabina na tregon që është romantike dhe se dashurinë e njeh me shikim të parë. Është shumë pasionante dhe nuk u thotë “jo” çmendurive për dashurinë. Për më shumë, ju ftojmë të lexoni pyetësorin e plotë më poshtë.

Dashuria e parë, të kujtohet?

Kush është ai njeri i "çmendur" që nuk e kujton dashurinë e parë?

Puthja e parë: zbulim apo zhgënjim?

Jo, zhgënjim!

Ia vlen të ngulësh këmbë në dashuri?

Ia vlen të ngulësh këmbë për çdo gjë që është e vërtetë dhe e sinqertë, ia vlen të ngulësh këmbë. Ia vlen për çdo gjë të vërtetë që e kënaq shpirtin!

 

Të biesh në dashuri: një marramendje e lehtë, apo tre shot-sa rresht?

Hahahaha tre shotsa rresht, bie përnjëherësh në dashuri (të paktën kështu mendoj.) Tërheqja, impakti i parë, pastaj tre shotsa rresht.

Strategjia e joshjes. Cila është jotja?

Shikimi është impakti i parë (sytë), me vonë shohim rrugës...

Kategoritë e meshkujve që nuk të pëlqejnë?

Nuk më pëlqejnë ata meshkuj që nuk kanë asnjë qëllim në jetën e tyre, por rrinë kot, ata meshkuj që janë të paedukatë dhe kam bezdi të madhe kur njoh meshkuj që nuk dinë të shkruajnë dhe bëjnë gabime ortografike. Është shumë detaj i rëndësishëm.

 

Çfarë përdor për të joshur: bukurinë, pasurinë, trurin, humorin?

Nëse një njeri është i bukur dhe nuk ka tru, nuk është asnjëherë tërheqës. Ashtu siç jam vetë një njeri me sens humori, ashtu mendoj se joshet një njeri, duke e berë të qeshë!

Shqisa më e rëndësishme në dashuri

Shikimi patjetër.

Si ishe veshur në takimin e parë me partnerin tënd?

S'e di pse, por isha veshur shumë keq. Isha menduar 100 herë, por prapë nuk më doli ashtu siç e kisha menduar.

Të ndërrosh veshjen pesë herë para se të dalësh. Është shenjë dashurie?

Nuk mendoj se shenjat e dashurisë tregohen tek të veshurit apo gjërat materiale.

 

Dashuri me shikim të parë, edhe pse mund të kesh parë gabim? Apo më e menduar?

Dashuri me shikim të parë.

Serial lover-at i shmang apo të joshin?

Jam shumë romantike, nuk i shmang.

Seksi pasuron dashurinë? Apo e kundërta?

Sipas studimeve të bëra nga psikologët, 70% të marrëdhënies e zë seksi.

Një, dy apo tri çmenduri për dashurinë?

300.

Më mirë ngjashmëria apo tërheqja e të kundërtave?

Të njëjtat shtyhen, të kundërtat më mirë.

 

Të shiheni në sy, apo të shihni në të njëjtin drejtim?

Po u pamë në sy , normalisht që do shohim në të njëjtin drejtim.

Sakrifica apo lule dashurie?

Lulet i dhuron çdokush, sakrifica pak dinë të bëjnë.

Bëjmë një bilanc të historisë suaj?

Jooo, lëre këte pyetje. Hahaha.

Nga e kupton që historia është dashuri e vërtetë?

Kjo ka të bëjë me ndjenjat, mënyrën e sjelljes, të të trajtuarit e shumë gjëra të tjera.

Një dashuri jotja e madhe e përmbledhur në një: vend, ushqim, muzikë?

Aaa muzikë pa dyshim.

Dashuron shumë? Apo mesatarisht?

Unë dashuroj çdo gjë që më bën të ndihem mirë, njeriu dashuron edhe detajet. Çdo gjë që e bën të ndihet i kënaqur.