Perin mos e përdorni vetëm për të qepur ndonjë rrobë që ju është grisur. Tashmë do ta keni edhe për një tjetër përdorim: në flokët tuaj. Nuk e dimë nëse ju kishte shkuar në mendje më parë, por peri mund t’ju vijë në ndihmë për një model flokësh të shpejt.

Hairstylist e Class Hair and Makeup Monaliza Kasaj, na tregon modelin e shpejtë të flokëve që na shpëton nga vonesat për në punë ose në shkollë. Në dukje të jep përshtypjen e një modeli që mund t’i shkojë një veshje ekstravagante, por jo. Ky model që realizohet me një pe të bërë dyfish dhe me një llastik, mund t’i përshtatet edhe një veshje serioze për në punë. Shikoni videon e mëposhtme dhe me siguri, nesër kur të shkoni në punë ose shkollë do ta realizoni:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Me pe mund të realizoni një model flokësh në më pak se 1 minutë! Faleminderit @monalizakasaj @class_hair_makeup ð???ð??ð?»

A post shared by Revista CLASS (@revista_class) on