Vajzat janë pothuajse gjithmonë vonë. Nuk e dimë se çfarë ndodh me gjininë femërore, por me siguri meshkujt këtë vonesën e tepërt nuk e durojnë dot. Mirëpo, ne kemi zgjidhjen për ju. Në fakt grimieria e Class Hair and Makeup, Angjelina Shaka ka menduar për ju. Çdo javë, ose çdo ditë Angjelina do t’ju vijë në ndihmë duke ju udhëzuar për një grim asapk të rënduar, por të thjeshtë dhe të bukur që mund ta realizoni në më pak se 1 minutë. Po, po sado e pamundur të jetë Angjelina përmes videos së mëposhtme ju tregon se si mund të dilni nga situata kur jeni vonë për në punë, për një takim në më pak se një minutë. Gjithçka çfarë ju duhet janë këto produkte kozmetike:

-Një krem hidratant

-Fondatina

-Korrektori poshtë syve

-Toni i syve në varësi të veshjes suaj

-Lapsi i zi

-Pluhuri për vetullat

-Rimeli

-Shkëlqyes buzësh