Nëse jeni në grupin e vajzave që mbrëmjen e 31 dhjetorit dëshironi ta kaloni jashtë shtëpisë, atëherë ju ftojmë të lexoni këtë artikull. I gjithë “problemi” i vajzave është se çfarë të veshin dhe çfarë modeli t’i bëjnë flokëve. Për sonte, ju vjen në ndihmë Hairstylist e Class Hair and Makeup Monaliza Kasaj.

Është një model i thjeshtë, por nëse darkën do ta konsumoni në një restorant, ky është modeli ideal. Gjithçka çfarë ju duhet janë disa karfica të vogla. Mund t’i vendosni edhe një fjongo të kuqe për hirë të festës.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Do dilni sonte? Modelin e flokëve ua tregon @monalizakasaj e @class_hair_makeup ð??

A post shared by Revista CLASS (@revista_class) on