Netë të gjata pa gjumë nga stresi, shumë javë përgatitje, debate të vogla me partnerin/partneren, por edhe shumë gëzim…kjo ëshë tabloja e një martese tipike. Ceremonia e martesës është një ditë që mbahet mend gjatë…mirëpo, nëse ndodhin disa ngjarje të sikletshme, nuk harrohet lehtë. Këto çifte që do të shikoni më poshtë, kanë disa foto jo shumë të këndshme nga dasma e tyre dhe me siguri nuk kanë qenë shumë të lumtur atë ditë. Mirëpo, me siguri më pas ata kanë qeshur sa herë i kanë parë këto foto. Nëse edhe ju keni një foto të tillë, me siguri i kuptoni mirë këto çifte:

Kur fustani të mbulon këmbët

Ajo është dyshuese

Kur e di që nuk e ke vendin aty

Kur shpëton syrin për pak nga konfetat

Shoqja ime u martua për Halloween

Teksa pritej nusja me dhëndrin, shfaqet një nga miqtë e çiftit

Kur dhëndrin dhe nusen i ka zënë makina

Kur çifti nuk janë shumë të gjatë

Ky djalë nuk i ka qejf fare dasmat

As kjo vajzë

Motra e nuses rrëzohet në momentin kur çifti puthet

Sfondi nuk është shumë i bukur

Foto e rrallë

Gjithçka duket në rregull, por dhëndri mban veshur vetëm njërën këpucë

Shansi i fundit