Kjo verë nuk do të ishte si të tjerat, pushimet e këtij viti do të ishin edhe muaji im i mjaltit. Magjia e dasmës nuk kishte mbaruar me aq, pasi e dija që një verë plot me kujtime më priste. Dëshiroja një vend përrallor, të kishte det me ujëra turkezë, rërë të bardhë dhe hotele me shërbim “royal”. Me pak fjalë, dëshiroja të kaloja kohë me partnerin tim në një vend ku ta nisja bukur jetën e re që më priste.

Nuk kishim vendosur ende gjë, edhe pse e kisha një vend të preferuar – Seychelles, por isha e hapur ndaj propozimeve të tjera. Kontaktova me disa agjenci turistike, por ajo që më bindi menjëherë ishte agjencia ALbreeze. Vendosa të kaloja nga agjencia për të folur për më shumë dhe për të vendosur përfundimisht destinacionin që më përshtatej. Oh, ç`ndjesi të fal të hysh në një agjenci turistike për të prenotuar pushimet e ëndrrave!

Pse zgjodha ALbreeze?

Për mua është shumë e rëndësishme që një agjenci të më ofrojë siguri dhe korrektesë, gjëra që i gjeta aty.

ALbreeze ofron disa paketa specifike me çmime konkurruese duke filluar nga destinacionet më ekonomike e deri tek ato luxury, gjithmonë pa sakrifikuar cilësinë. Është e rëndësishme t`ia besosh udhëtimet e tua një agjencie serioze dhe të dedikuar për të të ofruar shërbimin më të mirë, në mënyrë që në fund gjithçka të përkthehet në kënaqësi dhe dëshirë për t`u rikthyer.

Pasi fola me një prej vajzave të stafit u sigurova që do të kaloja një muaj mjalti ëndrrash. Propozimet për destinacionet më të veçanta ishin disa; Aruba, Jamaica, Seychelles, Maldives, Bali, Mauritious, Zanzibar, Punta Cana, Mykonos, Santorini, Tenerife, ishujt Canaries etj. Edhe pas kaq shumë propozimeve, “ngeca” te Seychelles, kjo sepse nuk munda t`u rezistoj gjithë atyre gjërave të bukura që m`u prezantuan. Nuk kisha qenë kurrë dhe gjithmonë më kishte tunduar ideja për ta vizituar. Ka qenë një ëndërr që kishte ardhur koha ta realizoja. Ku më mirë se në Seychelles mund të kaloja një muaj mjalti përrallor? Nuk e mendova më, vendosa që ajo ishte zgjedhja ime, sidomos pas prezantimit të paketës. 

ALbreeze më ofroi arratisjen më të ëmbël ndonjëherë!

Me një çmim të arsyeshëm në krahasim me çfarë ofron tregu, paketa e ALbreeze i tejkaloi pritshmëritë e mia për të mos përmendur të gjitha shërbimet që përfshiheshin, që ishin të paparashikuara nga unë.

Ishin pushimet e ëndrrave të mia! Ç`t`ju tregoj më para? Plazhet e piktoreske nën qiellin e pafundëm, perëndimet mahnitëse, masazhet tropikale, sportet e ujit, gjithçka perfekte! Madje, edhe heshtja kishte një lloj melodie speciale.

Nuk kam fjalë ta përshkruaj! Ishin pushimet më të bukura të jetës sime dhe për këtë i detyohem ALbreeze dhe ofertave fantastike që më bënë t`i besoja verbërisht shërbimit të tyre.

Tani e di vendin ku do t`i prenotoj pushimet e radhës!