Për të gjithë perfeksionistët e makeup-it, kemi ca fjalë për ju! Në Rrugën e Kosovarëve, pranë Pallatit Orion, gjendet Studio Class, ku vajzat dhe gratë e zgjedhin për profesionalizmin sidomos për makeup artisten Erjona Majtara! Më poshtë do ju shfaqen disa imazhe të disa nuseve që u martuan rishtazi dhe shkëlqejnë porsi dielli!

1.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CLASS Makeup & Hair Studio (@class_hair_makeup) on

2.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CLASS Makeup & Hair Studio (@class_hair_makeup) on

3.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CLASS Makeup & Hair Studio (@class_hair_makeup) on

4.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CLASS Makeup & Hair Studio (@class_hair_makeup) on

 

Punë e pastër, ide të reja dhe markat më të mira si #mac #clinique #nars etj

Edhe Kim me Marion janë dakord si duket! ♥…♥