I ke shkurtuar. I ke përthyer. Çfarë nuk ke bërë që të rrinë mirë xhinset, por si përfundim gjithmonë duket që në to ka ndërhyrje. Vajza trupvogla përballuni me realitetin: Duhet të zgjidhni modele të prera dhe të qepura enkas për gjatësinë tuaj. Ja si mund t’i gjeni në çdo stil.

Xhinse klasike Skinny

Perfeksion, edhe pse gjatësia nga fundi në rrëzë të pantallonave (pa vithet) është 65 cm.

Banana Republic (98$)

Xhinse që zgjerohen drejt fundit

Mendo pak të veshësh xhinse me përthyerjen fundore origjinale.

Talbots (99&)

Xhinse të lëshuara stil boyfriend

Veçanërisht të stiluara për femrat 162.5 cm e poshtë. Gap (70&)

Prerje e lehtë kauboj

Kur ke nevojë vetëm për një hap të vogël.

Xhinse petite, masë e madhe, të puthitura aq mirë pas trupit.

Lane Bryant (60$)

Xhinse të zeza stil motoristësh

Dy prerje trendy te gjunjtë. Fiks aty ku ke nevojë.

Topshop (70$)