Kush nuk e ka provuar shpejtësinë e tmerrshme të mëngjesit, kur sapo të dalësh nga dushi, ke kohë vetëm 10 minuta që të dalësh nga dera? Dhe flokët janë gjithmonë problem. Nuk rrinë mirë! Ky është rasti tipik që u përsëritet të gjitha femrave, pa përjashtim, por sigurisht, e ka një zgjidhje. Në fotot e mëposhtme ke 4 stile flokësh të thjeshta që ndoshta do të të ndihmojnë çdo mëngjes. Janë të përshtatshme për çdo lloj veshjeje dhe do ta shohësh shumë shpejt rezultatin edhe me kohën. Ah, për ditën e pestë? Epo, një model i ndërmjetëm!

Flokë të lëshuar me njërën anë me një onde të madhe, ndërsa pjesa tjetër e hedhur pas veshit si Lauren Conrad.

Flokë të mbledhur bisht mbrapa si Shailene Woodley.

Flokë gjysmë të mbledhur, pak të gufuar lart në formën e një berete si Emmy Rossum.

Flokë të ndarë me vizë në mes, të shtrënguar dhe të mbledhur mbrapa si Diane Kruger: