Filloni me një përkëdhelje! Një masazh i butë që vazhdon me një xhel të çmuar, për të shpërndarë kështu tensionin e mbetur...Nuk ka dyshime! Gëzimi i seksit paqësor është lubrifikuesi. Cilado qoftë forma e seksit që ju zgjidhni të shijoni, në realitet lubrifikanti është lehtësuesi drejt kënaqësisë dhe shpesh nënvlerësohet shumë thjesht.

Ju mund ta ndryshoni mendimin tuaj në këto momente! Kundër çdo turpi që mund të keni kur drejtoheni në një farmaci, ju mund të blini lubrifikantët më të mirë natyral në internet, bazuar vetëm në përbërje uji ose aloe vera, madje ka edhe lubrifikantë vegan për nevoja specifike.

Këtu është zgjedhja natyrale e lubrifikantëve biologjikë të bazuar në ujë ose xhel me aloe vera, për t’i përdorur ato me prezervativë, por edhe ato me vajëra krejtësisht natyral dhe specifikant për seksin anal. Vendimi juaj? Zgjidhja qëndron në mundësinë e provës së lubrifikantëve të ndryshëm natyral, në mënyrë që të merrni një ide më të përgjithshme. Këtu janë vetëm një pjesë e sugjerimeve të momentit në të gjithë botën!