Nëse ke një takim, një prezantim apo thjesht po mendon të dalësh me dikë, nuk ka shumë rëndësi nëse është apo jo Shën Valentin, megjithatë pazëlli i festës plotësohet edhe me mënyrën si vishesh. Nëse dëshiron të kesh një pamje speciale, veshja është ajo që do të bëjë diferencën në çdo natë.

Më poshtë ka disa propozime për çdo rast, kështu që në varësi të personalitet, por edhe të trendeve, fillo mendo seriozisht për të pasur një Shën Valentin special.

Një fustan elegant i shkurtër

Krejtësisht e bardhë

Diçka me shkëlqim

Të brendshme seksi

Xhinse të ngushta dhe dhe një bluzë e hollë

Fustan i shkurtër seksi

Gjithçka me buzë dhe me zemër

Gjithmonë pak lëkurë e zbuluar

Kostumi është gjithmonë pikë e fortë

Një veshje femërore dhe e ëmbël me sandale

Xhinse, kuadrate dhe taka

Pizhama të rehatshme për një natë In

Fustani i preferuar për party

Diçka me thekë

Një pulovër të gjerë mbi një fund të hollë

Diçka e paperceptueshme

Nuancat e së kuqes

Streçe me xixa