Këngët e tyre kanë kryesuar vazhdimisht listat muzikore. Kanë bërë me mijëra koncerte në të gjithë botën dhe në rrjetet sociale numërojnë miliona fansa. E megjithatë, një herë e një kohë, këta personazhe të famshëm kanë qenë fëmijë të zakonshëm dhe adoleshentë.

Si të gjithë ne, kanë shkuar në shkollë. Shumë prej tyre, dikur kanë pasur modele të çuditshme flokësh. Lëkura ka qenë larg perfektes, siç është sot, dhe buzëqeshjet, më pak se shkëlqimi yjor.

Bright Side ka publikuar disa fotografi të rralla, të papublikuara më parë, ku duken disa nga yjet e famshëm të pop-it në rininë e tyre. Duhet ta pranojmë që shumë prej tyre duken më mirë tani sesa kanë qenë më parë.

Shakira

Britney Spears

Snoop Dogg

Steven Tyler

Katy Perry

Celine Dion

Marilyn Manson

Kylie Minogue

Ozzy Osbourne

Amy Lee

Avril Lavigne

Lana Del Rey

Adam Levine

Elton John

Gwen Stefani

Cher

Enrique Iglesias

Eminem

Rihanna

Beyonce